#Husägare

Solceller för kräsna villaägare

Vi är övertygade om att kvalitet lönar sig i längden, därför lägger vi stor vikt att bara välja ut de bästa komponenterna redan från början.

De mest effektiva och tåligaste solcellerna kommer från amerikanska SunPower och vi har valt att installera 100% SunPower-paneler. Det är det mest lönsamma i längden.

Förut var det främst hängivna entusiaster och ”early adopters” som satsade på solceller på sina hus. Men nu när en investering i ett eget solkraftverk lönar sig redan från början sprider sig solkraft som en löpeld.

Det är här vår specialisering på riktigt snygga installationer med riktigt hög kvalitet kommer in. När vi lämnar dig med ditt nya, driftsatta solkraftverk kommer både du och vi känna oss stolta.

Nu erövrar solel världen!

Solkraftverk ökar i en fantastisk hastighet. Det är inte bara för att det är bra för miljön, det är också ett av de allra mest ekonomiska sätten att skapa ny energi. I Sverige ökar installationstakten varje år. Fortfarande står den svenska solel-produktionen för långt mindre än 1 procent. Den fördubblas dock nästan varje år när allt fler hjälper till – både privatpersoner och företag.

Några av våra installationer

Följ oss på Facebook för att löpande se nya installationer.