#Husägare

SunnyBlack®

Solpanelerna syns knappt. SunnyBlack Inroof® gör montagedelarna ”osynliga” och de svarta panelerna smälter verkligen in bra på taket.

Bra solceller har en väldigt lång livstid och ska sitta på ert tak i många år. Ni ska kanske se era solceller i 30, 40 år. Då är det viktigt att de smälter in i husets design och blir en snygg detalj istället för tvärtom.

Därför har vi utvecklat konceptet SunnyBlack® där alla komponenter är valda för att se så bra ut som möjligt eller för att synas så lite som möjligt. En snygg solcellsanläggning höjer också värdet på ert hus betydligt mer än en o-snygg sådan.

Alla våra paneler har svarta celler med svart bakgrund och svarta ramar. Alla synliga montagedetaljer som skenor, takkrokar och fästen är svartanodiserade. Alla skruvar och muttrar är i rostfritt stål och har därför fått en speciell behandling som gör dem svarta. Vi gör dessutom vårt allra bästa för att dra kablar där de syns minst och vi använder WiFi istället för nätverkskabel för att koppla växelriktare till internet.

Självklart är det viktigt hur och var på ert tak vi sätter panelerna för att skapa harmoni. För att få en snyggare helhet kan det ibland vara värt att ”offra” en panel eller två istället för att knöka in så många paneler som möjligt.

Ni kan få paneler på taket så att känslan blir att de nästan svävar precis ovanför taket. Ni kan också få dem infällda i taket så att de blir en del av taket. Men ni kan också få dem på eller infällda i en fasad.

Den här noggrannheten med detaljer hittar ni bara hos oss. Vi lägger mycket energi på detaljerna samtidigt som vi aldrig tummar på kvalitén.