Vill du växa med oss?

Nu finns det plats för ett par till i vårt kärngäng. Vi samarbetar mycket med partners för olika delar av projekt men vill utöka med några till internt. Nyligen utökade vi med en projektledare och en säljare fokuserad på villaprojekt.

Installatörer

Vi skulle kunna ansluta ännu fler familjer, bostadsrättsföreningar och företag till solen om vi var några installatörer till.

Vi arbetar på de flesta typer av tak, med stora eller små installationer. Men alla har gemensamt att vi gör det ordentligt, utan att ta genvägar. Ofta är utseendet viktigt och då lägger vi ned mycket möda att få till de där sista detaljerna som kanske inte alltid syns så lätt, men som är rätt att göra.

Vårt mål är att alltid kunna vara stolta över våra installationer.

Om du tänker likadant kring kvalitet och noggranhet och har jobbat som solcellsinstallatör, snickare eller takläggare eller liknande så hör av dig till oss.

Jättebra om du har körkort BE. Vi vill att alla våra installatörer är kunniga och kan arbeta säkert. Om du har CIN2-certifiering, Heta Arbeten-licens, Ställningsbyggare-utbildning osv är det bra, annars ser vi till att du får det på vägen hos oss.
Om du inte kan svenska så bra så är det OK men då behöver du vara bra på engelska istället.

Vi installerar mest runt Stockholm men ibland gör vi speciella projekt i övriga landet, så resor förekommer.

Hur trivs vi bäst ihop?

Vi tror på delaktighet och eget ansvar. Alla på Sunny Future hugger i där det behövs och hjälps åt. Inte olikt en familj. Det är oftast flera projekt pågående samtidigt, i olika stadier, och därför är det nödvändigt att kunna hantera flera projekt parallellt, kunna prioritera och ta egna beslut. Så det är ingen nackdel att vara stresstålig och ändå kunna göra en bra leverans.

Belöningen är – förutom det vanliga – att vi tillsammans gör något som blir riktigt bra. Vi gör inte flest installationer men vi vill göra bäst installationer.

Det är väl den här drivkraften som gett oss status ”SunPower Platinum Installer ”- det finaste man kan vara hos dem som tillverkar världens bästa solcellspaneler.

Låter det intressant?

Kul! Skriv ihop ett mail till oss och berätta vem du är, vad du har gjort tidigare, vad du vill göra och annat du tycker vi borde veta och skicka till jobb@sunnyfuture.se. Vi tillsätter tjänsterna när vi hittat rätt person så vänta inte för länge!

OBS. Vi kan bara ta emot ansökningar och frågor via email.