Om oss

Vision och affärsidé

Vision:

Vi ska hjälpa våra kunder att aktivt bidra till en bättre miljö samtidigt som de får en bra avkastning på sin investering.

Affärsidé:

Vi erbjuder och levererar effektiva, anpassade, propra och kompletta solel-anläggningar av högsta kvalitet till företag och privatpersoner. Vi kompromissar inte med kvalitet eller estetik.

Stolta

Visioner och affärsidéer är ju sätt att beskriva målsättningar och vägen dit. Men för dig som kund är det kanske viktigare att förstå vad som får oss att brinna, vad du får när du väljer oss som leverantör av ditt solkraftverk. Man kan summera detta i ett ord: Stolthet.

När vi lämnar dig med ditt installerade och driftsatta solkraftverk ska både du och vi känna oss stolta.

För att bli stolta måste vi vara nöjda med alla ”hårda” saker som systemets storlek, konstruktion, montering, ingående komponenter såsom paneler och växelriktare. Vi måste också vara nöjda med de ”mjukare” faktorerna som hur kraftverket producerar, att det blev en bra affär för alla, hur mycket koldioxid som undviks och så vidare. Sist men inte minst: Vi ska alla vara stolta hur solkraftverket ser ut.

Inga halvmesyrer

Det här tycker vi är så viktigt att vi faktiskt inte tar uppdrag som vi inte tror att både du och vi blir stolta över efteråt.

Om det är värt att göras, är det värt att göras ordentligt.

Det är det här synsättet som ligger till grund för vilka produkter vi använder och vilka partners vi samarbetar med.
Det är också den här jakten på perfektion som ibland gör att vi nästan verkar lite ”galna”. Men vi tycker det är kul – och befriande – att få göra något som blir riktigt, riktigt bra.

SunPower Platinum Installer

SunnyFuture är den enda auktoriserade SunPower-installatören i Sverige. Andra kan köpa SunPower-paneler från Europeiska distributörer men det är bara vi som har direkt installatörsavtal med SunPower i Sverige. Det betyder att vi är proffs på SunPower och vet vad som är rätt val för just dig och dina förutsättningar.

Vi har till och med uppnått den högsta nivån en installatör kan ha hos SunPower, nämligen ”Platinum Installer”. För dig innebär detta även att garantin på SunPower-panelerna blir ännu bättre. Läs mer på sidan om SunPower.

Partners

Vi tror att vi blir bättre tillsammans. Därför har vi byggt en organisation som är baserad på ett mindre internt team och flera nära partners. På så vis kan vi ta in de specialister som behövs för olika projekt, oavsett om det gäller ett vackert plåttak med dubbelfalsar eller ett papptak, samtidigt som vi kan ta på oss både stora och små projekt. Vårt nätverk inkluderar de allra kunnigaste tillverkarna som med sina experter bidrar till att göra ditt solkraftverk perfekt.  Vi har alltid certifierad solelinstallatör på plats (enligt EU:s förnyelsedirektiv CIN2) och vi ser till att lagkrav på säkerhet och att elektronisk personalliggare följs. Alla i teamet, både anställda och eventuella underentreprenörer är skrivna och betalar skatt i Sverige.  Även om det är en av våra partners som t.ex. kopplar in elen i ditt hus är det självklart vi som har ansvaret gentemot dig som kund och det är hela tiden med oss du kommunicerar.

Trygg leverantör

Ett solkraftverk är för de flesta en ganska stor investering. Då är det viktigt att den du väljer att investera hos även finns kvar om det blir problem eller om du undrar något. Då kanske det kan kännas tryggt att vi har installerat solkraftverk sedan 2015.

Certifierad solelinstallatör enligt EU-direktiv

Det är alltid en certifierad solelinstallatör på plats när vi installerar solkraftverk hos dig och vi arbetar bara med auktoriserade elinstallatörer (kallades tidigare för Behörig elektriker).

Intresseorganisationer

Vi är självklart medlemmar i Svensk Solenergi.

Följ oss på Facebook!

På vår Facebook-sida lägger vi löpande upp nyheter kring solel generellt och SunnyFuture. Där lägger vi också upp bilder från installationer och liknande. Följ oss gärna så håller du dig lite uppdaterad.

PS. Du behöver inte ha konto på facebook för att besöka vår sida. DS.

Företagsuppgifter

Sunny Future AB
Org.nr: 556955-9593
Momsregistreringsnummer: SE556955959301
Yxgränd 11, 187 53 Täby
Registrerade för F-skatt. Säte: Täby

Besöksadress
Överby ladugård, Hus 6, 192 77 Sollentuna

Betalningsuppgifter:
Bankgiro: 721-1014
Bankkonto: SEB 5398 10 692 34
Swish: 123 096 0203

Skicka gärna leverantörsfakturor till oss som e-fakturor (Svefakturor exempelvis). Vårt ID är VAT-no SE556955959301 hos Fakturaportalen. Eller maila som PDF till fakturor@sunnyfuture.se.